LÆR AT LAVE FLOTTE BILLEDER MED DIN IPHONE ELLER SAMSUNG

JEG TAGER DIG IGENNEM HELE PROCESSEN

Online videokursus på DIN mobil eller computer, når DU har tid

Mobilfoto Bootcamp

695 kr.

30 dages returret - pengene tilbage uden spørgsmål 🙂

Du får direkte adgang til mig!

Jeg er professionel fotograf med mere end 40 års erfaring, og du får direkte adgang til mig, hvis du har yderligere spørgsmål! Du kan vælge at blive medlem af en lukket Facebookgruppe, hvor du kan møde mig – og de andre kursister og stille alle de spørgsmål du måtte have.

Nemme og letforståelige lektioner

Jeg viser dig ting du ikke vidste din iPhone eller Samsung kunne. Lær at tage billeder så de er spændende at se på og får opmærksomhed, hvad enten de skal på Facebook, Instagram eller bruges på din hjemmeside eller webshop.

Hemmeligheden - trin for trin

Har du tit undret dig over hvorfor dine billeder ikke er lige så flotte og lækre som andres – med den samme telefon? Redigering af billederne er hemmeligheden. Jeg tager dig i hånden og viser dig trin for trin, hvordan du kan redigere dine billeder, så de virkelig står frem.

Levende undervisning med video

I en hyggelig og god atmosfære, gennem en række videoer, lærer jeg dig de basale ting og viser hvordan du med enkle midler kan lave din billeder 1000 gange mere interessante, uden at du skal være en haj til teknikken.

37 videolektioner

4,5 timers video

For nye og erfarne

30 dages returret

Hvad siger kursisterne - som du kan møde i den lukkede Facebookgruppe?

Jeg har taget billeder med skiftende iPhones gennem mange år, men jeg har aldrig været helt tilfreds eller rigtigt fået det frem, jeg gerne ville 'fortælle'. Da jeg så Prebens opslag om et online-kursus for iPhone-fotografer slog jeg til. Og jeg blev meget glædeligt overrasket: Ikke nok med at jeg lærte en masse teknik og fik en masse gode ideer - det allerbedste er, at jeg også har fået modet til at turde redigere mine billeder. Og sikke en forskel - tusind tak for det 😃

Karin Røjkjær

Både opbygningen af kurset i korte, informative sekvenser, og Prebens gode måde at formidle informationerne på gør, at det både er let forståeligt og overskueligt at gennemføre. Det er let at finde tilbage til de emner, man måtte have lyst til at se igen.
Kurset indeholder både information om, hvordan man bruger iPhonens funktioner, og desuden mange super gode tips til fotografering generelt.
Jeg kan derfor varmt anbefale kurset til alle, der har lyst til at blive bedre til at tage fantastiske billeder med telefonen 😄👍🏻

Jeanette Horty Stenrøjl

Jeg har en iPhone og har altid kunne lide at fotografere med den, og har også taget ok billeder. Efter jeg har tilmeldt mig dette kursus, har jeg fået en masse ideer, og også fundet ud af at kameraet i tlf kan meget meget mere end jeg er klar over, nu syntes jeg det er rigtig sjovt at bruge kameraet, mere end før.
Det gode ved det er jo, at man altid har tlf ved hånden, og ikke behøver at slæbe rundt på et kamera.

Karin Jørgensen

Det var fra starten meningen at kameraet i min iPhone skulle være mit eneste kamera, så da jeg faldt over dette kursus, sprang jeg til med det samme og har ikke fortrudt. Jeg prøver nu at benytte mig af alt det som jeg har lært at kameraet kan og at man så også kan få feedback på sine billeder er endnu bedre. Det kan helt klart anbefales.

Tenna Lund-Jakobsen

Dette kommer du til at lære i kurset

Lidt om mig...

Jeg kan huske da mobiltelefoner med kameraer kom frem i 2007, at jeg synes det var lidt dumt at der var et kamera i – hvad skulle man bruge det til? Men med tiden opdagede jeg at det var ret genialt, da man jo havde det på sig hele tiden, og model for model blev kvaliteten bedre og bedre.
Nu er mobilerne på mange måder helt på niveau med et professionelt kamera, men de færreste ved hvor genialt et kamera de egentligt har, og hvor nemt det er at redigere billedet bagefter, og få FANTASTISKE billeder ud af det.
Det glæder jeg mig til at lære dig. Du bliver med GARANTI en bedre fotograf!