Både opbygningen af kurset i korte, informative sekvenser, og Prebens gode måde at formidle informationerne på gør, at det både er let forståeligt og overskueligt at gennemføre.
Jeanette Horty Stenrøjl
Fotokursus

30 dages fortrydelsesret. Pengene tilbage uden spørgsmål.

Show Order Summary
179,00 kr.
Product Subtotal
Selfie Bootcamp  × 1 179,00 kr.
Subtotal 179,00 kr.
Total 179,00 kr. (inkluderer 35,80 kr. Moms)

Customer information

Faktureringsoplysninger

Yderligere information

Payment

  • Betal med kreditkort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Din ordre

Vare Subtotal
Selfie Bootcamp  × 1 179,00 kr.
Subtotal 179,00 kr.
Total 179,00 kr. (inkluderer 35,80 kr. Moms)
ENGANGS TILBUD KUN 395,00 kr. 149,00 kr.
Vil du lære at redigere dine selfies for kun 149 kr? Få dine selfies, portrætter og selvportrætter til virkelig at stå ud og blive noget helt specielt! Selvom du har taget gode selfies, er det ofte i efterarbejdet den stor forvandling og magien sker. Jeg gennemgår du apps du bare SKAL have, og viser dig step for step hvordan du bruger dem. Kurset består af 5 videolektioner, og er chokoladesovsen til din is 🙂 Tryk JA TAK for at tilføje ” Selfie redigering” for kun 149 kr. normalpris er 395.
Kursus købt
Særtilbud
Kvittering

{first_name}, vent lige et øjeblik.......

Vil du gerne lave prof billeder?

Mobilfoto Fotokursus

495,00 kr.
....jeg gerne tilbyde dig mit populære "Mobilfoto Fotokursus" til STÆRKT nedsat pris. Vil du gerne gå fra at lave helt almindelige billeder, til at lave billeder der virkelig står frem? Med enkle midler kan du lave prof udseende billeder, du kan bruge i din virksomhed eller til dig selv. Du sparer en fotograf - og styrer selv hvornår du vil tage billeder. Det er et ENGANGTILBUD du får her, som ikke dukker op igen, men som jeg har valgt at tilbyde i forbindelse med dit køb af "Selfie Bootcamp".