TAG FLOTTE SELFIES MED DIN MOBIL

START BOOTCAMPEN FOR KUN 179 kr.

SLUT MED DÅRLIGE SELFIES

Du har købt en dyr mobil med et godt kamera, og har taget nogle billeder af dig selv, men de ligner slet ikke de andres billeder på Instagram og Facebook. Du er irriteret, uforstående og leder modløst efter det, der kan få dig til at tage de der flotte selfies, som du skal bruge på dine sociale medier eller på din hjemmeside.

NU ER HJÆLPEN HER

Nu kan du igennem en række simple og informative videoer, lære hvordan du tager flotte selfies – og mange af dem – på ganske kort tid, uden en masse teknisk kunnen og udstyr. Og bootcampen er lige på din computer eller mobil, når DU har lyst til at lære noget!

ER DET HELE TIDEN DET HER DER DRILLER?

VILLE DU ØNSKE DET VAR SÅDAN HER?

DET HER FÅR DU MED, NÅR DU KØBEr

FORESTIL DIG...

…at du hver gang du mangler billeder til Instagram, Facebook eller dit website, så tager du på en location, og ved præcis hvad du skal lave, hvordan du gør det, og kommer hjem med 30-50 flotte billeder efter bare en times arbejde. Og nok så vigtigt – du bliver undervist af en professionel fotograf med 40 års erfaring.

klar til boot camp?

LAD MIG VISE DIG HVORDAN DU GØR!

 • Posering

  Du lærer den grundlæggende måde at posere på, og hvorfor lyset er vigtig i den sammenhæng.

 • Lys, lys, lys

  Hvorfor lys er den absolut vigtigste faktor i dine billeder, og hvordan du bruger det aktivt.

 • Stemning

  Skab stemning i dine billeder når du skyder, brug af musik, poses, din energi og omgivelserne.

 • Teknik

  Enkel og simpel gennemgang af en smule teknik i din mobil, der gør du tager bedre billeder.

 • Udsnit

  Forskel på helfiguroptagelser og nærbilleder. Hvad du skal passe på, og hvordan du fremhæver det vigtige i dit billede.

 • Locations

  Lær at finde gode locations og spot på forhånd om de er egnede til dit shoot.

 • Find din bedste side

  Du skal ikke nødvendigvis kigge i kameraet, lær find den bedste vinkel at tage dine profilbilleder fra.

 • Selvudløser

  Lær at brugeselvudløseren eller en remote, for at få nogle HElT anderledes billeder.

 • Mobil på stativ

  Hvorfor du skal væk fra, at tage selfies med mobilen i hånden - og hvordan du gør det.

+4 BONUSSER

 • Eksklusiv adgang

  Du får adgang til lukket Facebookgruppe, hvor du kan møde mig, og stille alle de spørgsmål du vil, udveksle erfaringer med andre der har adgang til bootcampen.

 • 50% rabat

  Få 50% rabat på online kursus om hvordan du redigerer dine selfies.

 • Udstyr

  Du behøver ikke en masse udstyr til at lave gode selfies, men du får en liste til hvad du kan bruge og hvor du kan købe det.

 • Huskeliste

  En liste, lige til at printe ud, med gennemgang af de ting du skal huske når du skal lave selfies.

Hvorfor skal du have tillid til mig?

Jeg er professionel fotograf og har taget tusindvis af portrætbilleder gennem mere end 40 år. Hånden på hjertet: Jeg ved ALT om lys, poseringer, beskæringer, baggrunde og at lave flotte portrætbilleder. Jeg kan lære dig masser af tips og tricks, der gør at DU kan tage fantastiske portrætbilleder af dig selv – og andre.

Ofte tror folk, at jo nyere og dyrere en mobiltelefon er, desto bedre billeder laver man. Det er helt forkert. Det handler mere om at vide hvordan lys og skygge virker og hvordan man placerer sig foran et kamera og alle de andre små fif, der samlet gør at du bliver god til at lave flotte selfies – og det ved jeg, jeg er god til at undervise i. Det JEG har brugt mange år på at lære i, kan DU nu lære her i et komprimeret forløb, skræddersyet til mobiltelefonbrugere, hvad enten du er ung influencer eller er bedsteforælder.

Hej, jeg hedder Preben

Jeg bor på Østerbro i København, elsker at sejle og camper tit i naturen med min Land Rover. Jeg startede med at fotografere den gang der kun var film, og en dag lånte jeg mine forældre kamera – og var jeg hooked, da jeg en uge senere så de fremkaldte papirbilleder.

Jeg har ud over at være fotograf, arbejdet i film- og tvbranchen i mange år, som instruktør og producer. 

Portrætfotografering er det jeg har specialiseret mig i, og er så heldig at jeg i år var med i Carlsberg Fondets store konkurrence “Portrait Now 21” sammen med Frederikborg Slot. Her repræsenterede jeg udstillingen med et portrætbillede blandt 150 andre kunstværker fra hele Norden. Billedet er nu videre på en anden udstilling i Sverige.

Hvad siger tidligere kursister?

Det var fra starten meningen at kameraet i min iPhone skulle være mit eneste kamera, så da jeg faldt over dette kursus, sprang jeg til med det samme og har ikke fortrudt. Jeg prøver nu at benytte mig af alt det som jeg har lært at kameraet kan og at man så også kan få feedback på sine billeder er endnu bedre. Det kan helt klart anbefales.

Tenna Lund-Jakobsen

Fotokursus

Både opbygningen af kurset i korte, informative sekvenser, og Prebens gode måde at formidle informationerne på gør, at det både er let forståeligt og overskueligt at gennemføre. Det er let at finde tilbage til de emner, man måtte have lyst til at se igen.
Kurset indeholder både information om, hvordan man bruger iPhonens funktioner, og desuden mange super gode tips til fotografering generelt.
Jeg kan derfor varmt anbefale kurset til alle, der har lyst til at blive bedre til at tage fantastiske billeder med telefonen 😄👍🏻

Jeanette Horty Stenrøjl

Fotokursus

Jeg har en iPhone og har altid kunne lide at fotografere med den, og har også taget ok billeder. Efter jeg har tilmeldt mig dette kursus, har jeg fået en masse ideer, og også fundet ud af at kameraet i tlf kan meget meget mere end jeg er klar over, nu syntes jeg det er rigtig sjovt at bruge kameraet, mere end før.
Det gode ved det er jo, at man altid har tlf ved hånden, og ikke behøver at slæbe rundt på et kamera.

Karin Jørgensen

Fotokursus

JA TAK TIL

DET HER FÅR DU:

23 videolektioner

65 minutters video

Online når DU har tid

Evig adgang til bootcampen

Adgang til lukket Facebookgruppe

Stil alle de spørgsmål du vil

30 DAGES RETURRET:

Hvis du er utilfreds med kurset på nogen måde, får du pengene tilbage med det samme.

 

Kan jeg bruge hvilken som helst mobiltelefon?

Ja du kan bruge alle mobilmærker. Den eneste forskel er kvaliteten af kameraet i mobiltelefonen. Har du en der en mobil der ikke er mere end 3-4 år gammel, er det alt rigeligt.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Når du har betalt for kurset, har du adgang med det samme, og du kan se alle lektioner så mange gange du vil, og til evig tid.

Hvad gør jeg hvis jeg har spørgsmål?

Når du køber kurset, får du samtidig et link til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan melde dig ind. Der kan du stille alle de spørgsmål til mig, du ønsker, samt møde andre der har købt kurset.

Kan jeg få pengene tilbage?

Du kan altid få pengene tilbage iden for 30 dage, hvis der er noget du er utilfreds med, men jeg har endnu ikke oplevet at nogen vil have pengene retur på nogle af mine kurser 🙂

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med VISA, VISA Dankort, Mastercard og MobilePay. Du får tilsendt en kvittering, hvis du skal bruge det i firmasammenhæng.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår online, igennem en række videoer hvor jeg og nogle modeller viser dig hvordan du laver nogle superflotte selfies.