I am originally trained as a photographer and editor. For the last 35 years, I have worked as an editorial manager, producer, director and executive producer at all major Danish TV stations. I have been at the helm of productions such as BS&Bubber, Supersælgerne, Bluff, Rent Fup, De unge Mødre, etc. and directed short films and documentaries.

I left the TV industry five years ago to start my own video- and film production company. 

I wrote and directed the feature film “Grønne Hjerter” (Green Hearts), which premiered in 30 cinemas nationwide. The distributor was UIP. 

I love movies and has started to distribute feature films and documentaries in Danish cinemas.

IN DANISH:

Jeg er oprindeligt uddannet fotograf, og klipper hos DR. De sidste 35 år har jeg arbejdet som redaktionschef, producer og producent hos alle store danske tv stationer. Jeg har været i spidsen for produktioner som BS&Bubber, Supersælgerne, Bluff, Rent Fup, De unge Mødre osv.

Tv branchen stoppede jeg i for 5 år siden, for at starte mit eget videoproduktionsselskab. Her producerer jeg nu videofilm til små og store kunder. Små kunder kan være håndværksmestre der gerne vil have en lille film til deres hjemmeside eller Facebookside, og som skal præsenterer deres virksomhed. Store produktion er f.eks. informationsfilm og reklamefilm for De Forenede Dampvaskerier, COOP og Mellemfolkelig Samvirke.

Jeg skrev og instruerede i 2006 spillefilmen “Grønne Hjerter”, der havde premiere i 30 biografer landet over. Distributør var UIP.

Mit udstyr er topprofessionelt og har også en drone, hvis det kunne blive relevant. Til store projekter hyrer jeg lyd- og lysfolk ind, samt makeup og produktion, men producerer lige så ofte som en enmandshær, hvor jeg står for alt selv, inklusiv redigering og efterarbejde. Afhængig af projektets størrelse og budget.

Jeg kommer over hele landet, så er du interesseret I at vide mere og få en fornemmelse af hvad ting koster, så kontakt mig endelig.

Jeg er uddannet fotograf og laver også portrætbilleder, samt bryllupper, konfirmation og lignende events og fester – og så er jeg fra Sønderjylland oprindeligt, så der er ikke så meget pjat! 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrev HER