BLIV EN GOD FOTOGRAF - MED DIN MOBILTELEFON

JEG TAGER DIG IGENNEM HELE PROCESSEN

Online videokursus på DIN mobil eller computer, når DU har tid

695 kr.

30 dages fortrydelsesret

Nemme og letforståelige lektioner

Jeg viser dig ting du ikke vidste din iPhone eller Samsung kunne. Lær at tage billeder så de er spændende at se på og får opmærksomhed, hvad enten de skal på Facebook, Instagram eller bruges på din hjemmeside eller webshop.

Hemmeligheden - trin for trin

Har du tit undret dig over hvorfor dine billeder ikke er lige så flotte og lækre som andres – med den samme telefon? Redigering af billederne er hemmeligheden. Jeg tager dig i hånden og viser dig trin for trin, hvordan du kan redigere dine billeder, så de virkelig står frem.

Du får direkte adgang til mig!

Jeg er professionel fotograf med mere end 40 års erfaring, og du får direkte adgang til mig, hvis du har yderligere spørgsmål! Du kan vælge at blive medlem af en lukket Facebookgruppe, hvor du kan møde mig – og de andre kursister og stille alle de spørgsmål du måtte have.

Levende undervisning med video

I en hyggelig og god atmosfære, gennem en række videoer, lærer jeg dig de basale ting og viser hvordan du med enkle midler kan lave din billeder 1000 gange mere interessante, uden at du skal være en haj til teknikken.

37 videolektioner

4,5 timers video

For nye og erfarne

30 dages returret

Dette kommer du til at lære i kurset

Lidt om mig...

Jeg startede med at fotografere for over 40 år siden, og har lavet tusindvis af fotos. Det hele startede på film, men senere kom digitalkameraet til, og endnu senere kameraet der er indbygget i din mobiltelefon. 
Jeg har fulgt med i hele udviklingen og synes det har været sjovt at lære, undersøge og teste. Man har altid mobiltelefonen på sig, så jeg begyndte mere og mere at tage billeder med kun det. Det har jeg lært en masse af, og det vil jeg gerne give videre til dig. 
Undervisningen foregår gennem en række videolektioner, så du tydeligt og overskueligt kan se hvad jeg viser – og det er ikke svært at lære. Skridt for skridt tager jeg dig igennem hele processen.
Det glæder jeg mig til at lære dig. Du bliver med GARANTI en bedre fotograf!
KLAR TiL AT BLIBE EN BEDRE FOTOGRAF?

DET HEr KOMMEr DU tIL AT LÆRE

 • Teknik

  Du skal ikke have nogen teknisk snilde, men jeg viser dig nogle smarte indstillinger, der gør du tager bedre billeder.

 • Kontrol

  Du lærer at tage helt kontrol over dit kamera i mobilen og hvordan du indstiller fokus og lys manuelt.

 • Kreativt

  Du lærer at tænke som en fotograf, og hvordan du skal komponere et billede.

 • Mørke

  Tips til hvordan du laver skarpe billeder i skumring og mørke.

 • Portrætbilleder

  Du får tips til at lave gode portrætbilleder, og hvordan du bliver skarp til at lave gadefotografering.

 • Leg

  Lær at leg med de kreative ting dit kamera i mobilen kan. Der er uanede muligheder.

 • Komposition

  Lær at bruge forgrund og baggrund til at skabe dynamik i et billede.

 • Redigering

  Hemmeligheden ved at lave flotte billeder, ligger ofte i redigeringen. Jeg viser hvordan.

 • Se med over skulderen

  Se med når jeg trin for trin redigerer billeder fra start til slut, og se forvandlingen. Du lærer hvordan.

Kan jeg bruge hvilken som helst mobiltelefon?

Ja du kan bruge alle mobilmærker. Den eneste forskel er kvaliteten af kameraet i mobiltelefonen. Har du en der en mobil der ikke er mere end 3-4 år gammel, er det alt rigeligt.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Når du har betalt for kurset, har du adgang med det samme, og du kan se alle lektioner så mange gange du vil, og til evig tid.

Hvad gør jeg hvis jeg har spørgsmål?

Når du køber kurset, får du samtidig et link til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan melde dig ind. Der kan du stille alle de spørgsmål til mig, du ønsker, samt møde andre der har købt kurset.

Kan jeg få pengene tilbage?

Du kan altid få pengene tilbage iden for 30 dage, hvis der er noget du er utilfreds med, men jeg har endnu ikke oplevet at nogen vil have pengene retur på nogle af mine kurser 🙂

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med VISA, VISA Dankort, Mastercard og MobilePay. Du får tilsendt en kvittering, hvis du skal bruge det i firmasammenhæng.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår online, igennem en række videoer hvor jeg og nogle modeller viser dig hvordan du laver nogle superflotte selfies.

Hvad siger kursisterne - som du kan møde i den lukkede Facebookgruppe?

Jeg har taget billeder med skiftende iPhones gennem mange år, men jeg har aldrig været helt tilfreds eller rigtigt fået det frem, jeg gerne ville 'fortælle'. Da jeg så Prebens opslag om et online-kursus for iPhone-fotografer slog jeg til. Og jeg blev meget glædeligt overrasket: Ikke nok med at jeg lærte en masse teknik og fik en masse gode ideer - det allerbedste er, at jeg også har fået modet til at turde redigere mine billeder. Og sikke en forskel - tusind tak for det 😃

Karin Røjkjær

Både opbygningen af kurset i korte, informative sekvenser, og Prebens gode måde at formidle informationerne på gør, at det både er let forståeligt og overskueligt at gennemføre. Det er let at finde tilbage til de emner, man måtte have lyst til at se igen.
Kurset indeholder både information om, hvordan man bruger iPhonens funktioner, og desuden mange super gode tips til fotografering generelt.
Jeg kan derfor varmt anbefale kurset til alle, der har lyst til at blive bedre til at tage fantastiske billeder med telefonen 😄👍🏻

Jeanette Horty Stenrøjl

Jeg har en iPhone og har altid kunne lide at fotografere med den, og har også taget ok billeder. Efter jeg har tilmeldt mig dette kursus, har jeg fået en masse ideer, og også fundet ud af at kameraet i tlf kan meget meget mere end jeg er klar over, nu syntes jeg det er rigtig sjovt at bruge kameraet, mere end før.
Det gode ved det er jo, at man altid har tlf ved hånden, og ikke behøver at slæbe rundt på et kamera.

Karin Jørgensen

Det var fra starten meningen at kameraet i min iPhone skulle være mit eneste kamera, så da jeg faldt over dette kursus, sprang jeg til med det samme og har ikke fortrudt. Jeg prøver nu at benytte mig af alt det som jeg har lært at kameraet kan og at man så også kan få feedback på sine billeder er endnu bedre. Det kan helt klart anbefales.

Tenna Lund-Jakobsen

Mobilfoto fotokursus

DU FÅR:

 • 37 videoer

 • 4 timer og 30 min video

 • Online, så lær når du har tid

 • Stil alle de spørgsmål du vil

 • Adgang til lukket Facebookgruppe.