Web TV

TV til web er en stærk stigende efterspørgsel. Af gode grunde.

Video på et website er med til at engagere seerne eller kunderne på en helt anden måde en tekst. Utallige undersøgelser og statistikker viser at folk foretrækker video – fremfor tekst.

Vi producerer flere og flere små videoer til websites. Både til de store kunder som dating.dk og bloggerliv.dk, men også til helt almindelige web shops der gerne vil holde kunderne længere på siden og øge deres konvertering betragteligt. Der er nemlig ikke noget som video der kan tænde for folks lyst til at købe din vare. Hvad enten det er en produktbeskrivelse, en fortælling om dig og din side, eller ren og skær branding.

Flere store virksomheder bruger over halvdelen af deres marketingsbudgetter på at lave video, og i nogle tilfælde en decideret tv-kanal på deres sites.

Vi producerer web tv, og er blevet gode til det. Vi kan lave hurtige små indslag og topkvalitet, og som ikke koster så meget. Det handler om synlighed, men også om at rangere højt på søgemaskinerne, og efter at Youtube er blevet en del af Google, er det vigtigt du har video på din side.

Det behøver ikke være flotte dyre videoer, men enkle, simple og fortællende historier, af god kvalitet kvalitet, så folk kan se det er professionelt. Det er vigtigt.

Du kan få en enkel og simpel, men flot video fra os, til under 10.000 kroner. Så tøv ikke med at ring for at få en snak. Vi synes også det er sjovt og spændende at arbejde sammen med iværksættere der brænder for deres sag. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig!

Lidt statistik
Online video står nu for over 60 % af trafikken på internettet. 3 gange flere ser din side, hvis der er video på den!
Nogle af vores kunder
  • Bloggers Delight

  • Dating DK

  • Dansk Metal

  • BUPL

  • Kost & Ernæringsforbundet