Skab opmærksomhed omkring dit produkt og øg dit salg!

Video til din Facebookside, Youtubekanal eller Webside?

TiLBUD LIGE NU – få din egen film for

7.500 ,- kr (+ moms)

FÆRDIG FILM LIGE TIL AT LÆGGE PÅ NETTET

ALT DETTE FÅR DU FOR 7,500,-
PLANLÆGNING
Vi taler dit behov og din ide igennem, og finder ud af hvordan vi bedst muligt laver den film du gerne vil have, og finder en dag hvor vi optager.
KLIP
Alle de bedste klip vælges fra, og sammensættes så videoen får det bedste tempo og fortæller den historie vi gerne vil have. Vi farvekorrigerer optagelserne.
LYD OG MUSIK
Lyden bliver mixet så overgangene mellem klippene er uhørlige, og vi lægger effekter og musik på. Musikafgifter er inkluderet i prisen!
RETTELSER
Vi snakker om de eventuelle rettelser, kommentarer eller ønsker du måtte have. Vi laver rettelserne som du ønsker.
OPTAGELSE
Vi optager din film med professionelt udstyr. Hvis det kræver skinner og lys eller andet specialudstyr, har vi det med. Vi har også trådløse mikrofoner.
TEKST OG GRAFIK
Eventuelle tekster og grafikker lægges på. Har du et logo, lægger vi det på filmen. Der kommer navne og titler på folk, på en info-bar i bunden af billedet.
FILM TIL GENNEMSYN
Den første version af filmen sendes til dig via et link, så dine kollegaer eller venner også kan se filmen før den godkendes.
FÆRDIG FILM
Den færdige film sendes til dig i det format du ønsker. Vi hjælper gerne med at uploade filen til f.eks. dit website, Facebook eller Youtubekanal.

Prisen er baseret på en halv dags optagelser og en halv dags klipning.

(Alt kørsel i en radius på mere end 50 km uden for København, afregnes efter statens takster for kørselsgodtgørelse, samt eventuel bro/færgebillet).