Jeg er oprindeligt uddannet fotograf, og klipper hos DR. De sidste 35 år har jeg arbejdet som redaktionschef, producer og producent hos alle danske tv stationer. Jeg har været i spidsen for produktioner som BS&Bubber, Supersælgerne, Bluff, Rent Fup, De unge Mødre osv.

Tv branchen stoppede jeg i for 3 år siden, for at starte mit eget videoproduktionsselskab. Her producerer jeg nu videofilm til små og store kunder. Små kunder kan være håndværksmestre der gerne vil have en lille film til deres hjemmeside eller Facebookside, og som skal præsenterer deres virksomhed. Store produktion er f.eks. informationsfilm og reklamefilm for De Forenede Dampvaskerier.

Jeg har ikke dyre lokaler eller receptionister ansat, og kan derfor producere små, som store film, til særdeles konkurrencedygtige priser.

Prøver at være så mobil som mulig, og har derfor indrettet min Land Rover med 220 volt til opladning af batterier og strøm til computer. Naturen er en stor bestanddel af mit liv, og er det sted jeg lader op imellem videoproduktionerne.