Broadcast TV

Jeg er ejer af Lorentzen Film og har gennem de sidste år arbejdet som tv producent og instruktør på et utal af danske tv produktioner. Dels er nogle af produktionerne produceret gennem Lorentzen Film, dels har jeg været ansat hos andre selskaber som: Nordisk Film, Blu, Metronome, Mastiff og Sand Tv.

Jeg har haft det øverste kreative og økonomiske ansvar for programmer som BS og Bubber (som jeg også udviklede), Biker Jens, Supersælgerne, Fangerne på Fortet, Bluff, Rent Fup, Temalørdage, Singleliv, Mig og min Mor, 4 Stjerners Middag og De unge Mødre.

Et bredt spekter af programmer, der hver har krævet deres specielle behov og en stor gruppe ansatte til at løfte opgaven.

Med andre ord er Lorentzen Film funderet på stor og årelang erfaring med tvprogrammer, og sideløbende med disse produktioner, har jeg produceret reklamefilm, dokumentarfilm og endda en enkelt spillefilm. Grønne Hjerter der havde premiere i maj 2006 i 30 af de største biografer i Danmark, der deltog i flere internationale filmfestivaller.

Vi præsenterer løbende nye ideer til tv stationerne.

Har du en god ide, du mener at er egnet til tv, hører vi meget gerne fra dig.

Lidt mere om mig
Uddannet klipper i DR, og fotograf. Udover at lave tv er jeg en passioneret sejler.
Nogle af vores kunder
  • DR

  • TV2

  • TV3/Viasat

  • SBS/Discovery